Φρίκη με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Ο Μίχος πωλούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού με live streaming

By Οκτωβρίου 26, 2022
Φρίκη με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Ο Μίχος πωλούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού με live streaming

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» σχετικά με τον αστυνομικό που φαίνεται να εμπλέκεται την υπόθεση της 12χρονης αποκάλυψε: «Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε μία Υπηρεσάι της ΓΑΔΑ που κατεύθηνε τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν συνδικαλιστής στην ελληνική αστυνομία, όπου και αποχώρησε και παλαιοότερα ήταν στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου».

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, μέσω στοιχομυθίας της 12χρονης με τον αστυνομικό, φαίνεται να αναφέρθηκε ότι είναι ανήλικη και υπάρχουν πληροφορίες ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού.

Οι αποκαλύψεις όμως γαι την φρίκη που βίωνε η 12χρονη δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση ο  Ηλίας Μίχος να εξανάγκαζε την 12χρονη να επιδεικνύει τον εαυτό της μπροστά στην κάμερα και να την εξανάγκαζε την 12χρονη σε live streaming.

Υπήρχε κι άλλος τρόπος πληρωμής – Αποκάλυψη Live News για την εκμετάλλευση της 12χρονης

Εξετάζουν οι αστυνομικοί το ενδεχόμενο το κορίτσι να άνοιγε κάμερα και επί πληρωμή έβλεπαν το κορίτσι να προχωρά σε συγκεκριμένες ενέργειες, πληρώνοντας μέσω «paysafe».

Όπως φαίνεται, το αρρωστημένο μυαλό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου δεν έμεινε μόνο στην κακοποίηση του 12χρονου παιδιού μόνο για την εκπλήρωση των δυσωδών σκέψεών του, αλλά όπως φαίνεται είχε στείσει ένα ολόκληρο σχέδιο για την εκμετάλλευσή της.

Το Live News αποκάλυψε ότι είχε γίνει εκτεταμμένη ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο της ανήλικης, ενώ φαίνεται πως είχε στηθεί και ένα κανάλι όπου παρέχονταν σε live streaming εικόνες και βίντεο της 12χρονης.

Για το λόγο αυτό, ο Ηλίας Μίχος είχε επιλέξει και τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, το blindchat, που προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες, ώστε να μπορεί να ανοίγει το παιδί την κάμερα έπειτα από προηγούμενη συμφωνία για πληρωμή.

Εκεί, η ανήλικη προχωρούσε σε κάποιες ενέργειες, βάσει της πληρωμής που είχαν κάνει οι «συνομιλητές» της, που είχαν προσυνεννοηθεί με τον μαστροπό Ηλία Μίχο.

Αυτός ο τρόπος πληρωμών έρχεται να προστεθεί στα μετρητά που φαίνεται να εισέπραττε η ανήλικη όταν έκανε τις συναντήσεις στα αυτοκίνητα που της υποδύκνυε ο Ηλίας Μίχος ή και τις καταθέσεις που είχαν γίνει στο IBAN της μητέρας της κατ’ εντολή του 53χρονου βιαστή και μαστροπού.

Αίνιγμα ο χώρος

Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα από πού γίνονταν αυτές οι συνομιλίες και η ανταλλαγή βίντεο, καθώς δεν φαίνεται να ήταν το σπίτι που έμενε η 12χρονη, καθώς αυτό δεν είχε γίνει αντιληπτό από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα αναζητήσουν στοιχεία που ενδεχομένως να τους αποκαλύψουν τον τόπο που γυρίζονταν αυτά τα βίντεο ή από που γινόταν η αναμετάδοσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη έχει πει ότι ο Ηλίας Μίχος είχε γυμνές της φωτογραφίες και ότι τις έδινε σε ανθρώπους που έβαζαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της, καθ’ υόποδειξη του 53χρονου παιδοβιαστή.

 

Rate this item
(0 votes)