Χιος: Κατάμεστο το Οινοποιείο «Κτήμα Κεφάλα» από την εκδήλωση «1η Συνάντηση στα Βήματα της Παράδοσης»

By Ιουλίου 09, 2024
Χιος: Κατάμεστο το Οινοποιείο «Κτήμα Κεφάλα» από την εκδήλωση «1η Συνάντηση στα Βήματα της Παράδοσης»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού «Ο Όμηρος», διοργάνωσε μια εξαίρετη διήμερη εκδήλωση με τίτλο «1η Συνάντηση στα Βήματα της Παράδοσης», όπου έλαβε μέρος στο εμβληματικό Οινοποιείο «Κτήμα Κεφάλα» του Παντελή Δημητρίου Κεφάλα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε έκθεση ζωγραφικής με τη συμμετοχή 11 καλλιτεχνών με θέμα «Ομορφιές της Βόρειας Χίου», χορωδία από τον Σύλλογο Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Χίοι Εν Χορώ» με τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού, και συναυλία με τη συμμετοχή των Ευανθία Διαμαντάρα, Πέτρου Ντόκου (μπουζούκι-τραγούδι), και Γιάννη (κιθάρα).

Πραγματικά συγκινητική ήταν η παρουσίαση των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετείχαν στην έντονα ατμοσφαιρική βραδιά, ενώ παράλληλα η συνοδεία κερασμάτων τοπικών προϊόντων, ενίσχυσε το χιώτικο πνεύμα.

Το Οινοποιείο «Κτήμα Κεφάλα», φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση, με τους εντυπωσιακούς στολισμούς και την διαχείριση και οργάνωση των παρουσιάσεων, ενώ ο ίδιος ο κ. Παντελής, χαρούμενος, τόνισε πως επιθυμεί να προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες του ώστε να διεξάγονται στο Οινοποιείο τέτοιες εκδηλώσεις.

Ο Πολτιστικός Σύλλογος Βολισσού «Ο Όμηρος», ευχαρίστησε το Οινοποιείο «Κτήμα Κεφάλα» καθώς και τους συμμετέχοντες και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης με την κάτωθι ενημέρωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κτήμα Κεφάλα για την υπέροχη φιλοξενία του, τους χορηγούς μας, την χορωδία του Συλλόγου “ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ”, τους καλλιτέχνες για την συμμετοχή τους στην έκθεση ζωγραφικής τους μουσικούς μας, καθώς επίσης και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ελπίζουμε να περάσατε το ίδιο υπέροχα, όσο υπέροχα περάσαμε και εμείς.»

ΠΗΓΗ /diafaneia.eu

Rate this item
(0 votes)

newsroom