Λημνος : Πρόβλημα με τις μετακινήσεις των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδεθσης του ακριτικού νησιού.

By Σεπτεμβρίου 19, 2024
Λημνος : Πρόβλημα με τις μετακινήσεις των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδεθσης του ακριτικού νησιού.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας στα τοπικά μέσα και καθώς σήμερα μεγάλος αριθμός μαθητών δεν μετακινήθηκαν δωρεάν στα σχολεία τους

Σχετικά με τα προβλήματα που ανέκυψαν όσον αφορά στη μετακίνηση των μαθητών της Α/θμιας & Β/Θμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος Λήμνου ενημερώνει για τα κάτωθι:
Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα, γνωρίζοντας το σημαντικό θέμα της μετακίνησης των μαθητών των Σχολείων του Δήμου, ήδη πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχε αποστείλει σχετικό έγγραφο (υπ. αριθμ. Πρωτ. 13481/09-09- 2024) στον Έπαρχο Λήμνου κ. Απόστολο Κουτσογιάννη, μεταφέροντας τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία γονέων και μαθητών, ζητώντας τις άμεσες ενέργειες της Περιφέρειας για τη ρύθμιση του θέματος.
Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας στα τοπικά μέσα και καθώς σήμερα μεγάλος αριθμός μαθητών δεν μετακινήθηκαν δωρεάν στα σχολεία τους, η Δήμαρχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη κο Μουτζούρη, του εξέθεσε τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη εξεύρεσης άμεσης λύσης. Ο κος Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε τη Δήμαρχο ότι θα επιληφθεί του θέματος.

Rate this item
(0 votes)

newsroom