Απάντηση της ΝΔ στους ανθρώπους του Μουτζούρη: "Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, η ΝΔ θα είναι πάλι κυβέρνηση"

By Οκτωβρίου 31, 2022
Απάντηση της ΝΔ στους ανθρώπους του Μουτζούρη: "Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, η ΝΔ θα είναι πάλι κυβέρνηση"

Με ανακοίνωση της η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Ν.Δ. Σάμου διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους ζητήθηκε από τα στελέχη της παράταξης Μουτζούρης να αποχωρήσουν από την κομματική συνεδρίαση που έγινε στο Μουσείο Οίνου της ΕΟΣ Σάμου την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θυμίζουμε, κλήθηκαν να αποχωρήσουν από την κομματική συνεδρίαση ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Άννη Ανδρεάδου, καθώς και της άμισθης συμβούλου Άννας Ζέπου Αξιώτη.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως «το πρόγραμμα της επίσκεψης του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη ήταν γνωστό από τις 22 Οκτωβρίου. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες προσκλήσεις, παρά μόνο στα μέλη της ΔΕΕΠ, και σε κομματικά στελέχη. Η συνεδρίαση είχε οργανωτικό χαρακτήρα. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης, υπογράμμισε πως δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό με τα στελέχη της παράταξης Μουτζούρη, αλλά θεσμικά πρέπει να τηρηθεί η κομματική φύση της συνάντησης.

Η ανακοίνωση της κόμματος κλείνει με την επισήμανση: «Η ενότητα του κόμματος προέχει από κάθε προσωπικό συμφέρον, γι’ αυτό και θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες που διέπουν το καταστατικό της Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι κυβέρνηση και θα είναι και στις επόμενες εθνικές εκλογές, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι»

 

Rate this item
(0 votes)