Διαμαρτυρία Δημάρχου Ανατολικής Σάμου: Εκτός λίστας των εξεταστικών κέντρων για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ η Σάμος

By Ιανουαρίου 28, 2023
Διαμαρτυρία Δημάρχου Ανατολικής Σάμου: Εκτός λίστας των εξεταστικών κέντρων για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ η Σάμος
Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος, μέσω του λογαριασμού του στο facebook διαμαρτύρεται γιατί απουσιάζει η Σάμος από την κεντρική λίστα των εξεταστικών κέντρων που θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός της Προκήρυξης 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ στις 4 Μαρτίου 2023:
 
 
"Προς μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι το νησί της Σάμου απουσιάζει από την κεντρική λίστα των εξεταστικών κέντρων που θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός της Προκήρυξης 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ στις 4 Μαρτίου 2023 (Λέσβος-Χίος εντός).
Στο ακριτικό νησί της Σάμου αυτού του είδους οι πολιτικές που εξαναγκάζουν τους υποψήφιους να μετακινηθούν και να διαμείνουν με δικά τους έξοδα στα εξεταστικά κέντρα που θα τους γνωστοποιηθούν σε δεύτερη φάση, είναι ανεπίτρεπτο και προσβλητικό. Ένα νησί που πέρασε δύσκολες στιγμές , τώρα καλείται να διεκδικήσει το αυτονόητο για τα παιδιά του. Το δικαίωμα στην ίση μεταχείριση επαγγελματικών ευκαιριών.
Άμεση αναγκαιότητα να επανεξεταστεί το δίκαιο αίτημα για τον ορισμό εξεταστικών κέντρων σε τοπικό επίπεδο και στη Σάμο προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία."
 

Rate this item
(0 votes)