Λέσβος: Σημαντική ενίσχυση στο Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ η «Κυψέλη»

By Φεβρουαρίου 18, 2023
Λέσβος: Σημαντική ενίσχυση στο Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ η «Κυψέλη»

Στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. η «Κυψέλη» πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας η εταιρεία «Auto Glass» με ιδρυτή: «Ronnie Lubner Foundation» διαμέσου της εκπροσώπου της κ. Ευτυχίας Κουμαρτζάκη παρέδωσε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ένα σημαντικό ποσό ενίσχυσης για την πραγματοποίηση των στόχων του Κέντρου.

Η πρόταση έγινε από τον συμπατριώτη μας δημοσιογράφο κ. Σταμάτη Μαλέλη, τον οποίο και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την διαμεσολάβηση του.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  αναφέρθηκε στη δημιουργία και πορεία του Κέντρου, στους στόχους του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

H κ. Κουμαρτζάκη και ο κ. Μαλλέλης ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου, ενημερώθηκαν από το προσωπικό για τις υλοποιούμενες δράσεις και συνομίλησαν με τους ωφελούμενους μας μέσα σε ένα ζεστό και άκρως επικοινωνιακό κλίμα.

Ευχαριστούμε ολόθερμα την εταιρεία «Auto Glass» για την ευγενική της  χειρονομία και της ευχόμαστε να συνεχίσει την πετυχημένη παρουσία της και να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Rate this item
(0 votes)