4 νέες συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα σε Λέσβο, Σάμο και Χίο

By Μαρτίου 17, 2023
4 νέες συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα σε Λέσβο, Σάμο και Χίο

4 Νέες συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα σε Λέσβο, Σάμο και Χίο ανακοινώθηκαν από την Γεν. Περ. Αστυνομική Δ/νση Βορείου Αιγαίου

-Συνελήφθη ημεδαπός στη Μυτιλήνη, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες (16-03-2023) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

-Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, σήμερα (17-03-2023) στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων Σάμου, ανήλικος ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίων Σάμου.

- Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Χίο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (17-03-2023) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, δύο (2) άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες οδηγούσαν -κατά περίπτωση- δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χίου.

 

Rate this item
(0 votes)