Περιοδεία Αθανασίου σε Βατούσα και Άντισσα και στις εορταστικές εκδηλώσεις των Αποστράτων (pics)

By Ιουνίου 11, 2023
Περιοδεία Αθανασίου σε Βατούσα και Άντισσα και στις εορταστικές εκδηλώσεις των Αποστράτων (pics)

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου περιόδευσε σε χωριά της Δυτικής Λέσβου. Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν η αρχοντική και πάντα όμορφη Βατούσα, όπου ο κ Αθανασίου συνομίλησε με τους κατοίκους στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Έπειτα, μετέβη στην Άντισσα, όπου σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός της Ιερά Πανηγύρεως της Μονής Κρεωκόπου σε ένα γραφικό αναπαλαιωμένο Βυζαντινό Μοναστήρι προς τιμήν των Αρχαγγέλων Μιχαήλ & Γαβριήλ μέσα σε ένα επιβλητικό τοπίο με νερά και πλατάνια πάνω από τον οικισμό της Τζίθρας. Σε αυτό το σημείο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, για την άριστη διοργάνωση, στα μέλη του συλλόγου Αντισσαίων «ο Τέρπανδρος» καθώς και στις κυρίες της Άντισσας με τα νόστιμα εδέσματά τους.

Σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

«Αξίζει να τιμούμε και αυτό κάνουμε, τους ανθρώπους, που αφιέρωσαν τη ζωή τους προστατεύοντας την ασφάλεια των πολιτών, εκπληρώνοντας το καθήκον τους απέναντι στην εγκληματικότητα και την ανομία.

Αξίζει να τους ευγνωμονούμε, γιατί, σε βάρος της προσωπικής τους ζωής, διατήρησαν διαφύλαξαν αναλλοίωτες τις παραδόσεις και τις αρχές της Ελληνικής Αστυνομίας. Αρχές και παραδόσεις που τους καταξίωσαν στη συνείδηση του φιλειρηνικού λαού μας».

353758332 1289779218598887 6364019630091406920 n

 

 

Rate this item
(0 votes)