Δημοσιευση "κόλαφος" για Μουτζούρη από Αγγελική Τόπακα

By Αυγούστου 05, 2023
Δημοσιευση "κόλαφος" για Μουτζούρη από Αγγελική Τόπακα

Κόλαβος η δημοσίευση που ανάρτησε η Αγγελική Τόπακα από την Χίο για τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη

Η Αγγελική Τόπακα από τη Χίο ήταν από τα πρώτα ονόματα που παραιτήθηκαν από το συνδιασμό Μουτζούρη, ενά μέλος σημαντικό που είχε παίξει ρόλο στην εκλογή φέρνοντας στον συνδιασμο 914 ψήφους.

Σήμερα με ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook "ξεγυμνώνει" την Περιφερειακή αρχή...

 

Διαβάστε όσα έγραψε:

"Κοιτώντας λίγο το παρελθόν.
Ο κ.Μουτζουρης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα δημόσια πράγματα όντως επί Καραμανλή ως πρύτανης του ΕΜΠ.
Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο στη πορεία του Πολυτεχνείου γινόταν επεισόδια και οι γνωστοί άγνωστοι ( εδώ και τέσσερα χρόνια εξαφανίστηκαν) έκαιγαν και έσπαγαν .
Επί πρυτανείας Μουτζουρη υπέστη την μεγαλύτερη καταστροφή αφού κάηκε ολοσχερώς και έμειναν μόνο οι τοίχοι αφού ούτε στην πυροσβεστική επετράπη να
"παραβιάσει" το άσυλο.
Μετά την πρυτανεία επί Σαμαρά ενεφανίσθη στο υπουργείο Ναυτιλίας επικεφαλής σέ μία " φωτογραφική" Διεύθυνση λιμένων και λιμενικών έργων.
Αμφιβάλλω αν σχεδιάστηκε επί των ημερών έστω και ένα αλιευτικό καταφύγιο.
Μετά την πτώση τής κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου ποιός θα πίστευε ότι θα είναι πάλι στο προσκήνιο.
Αφού επέτυχε ως πρύτανης του ΕΜΠ ο ΣΥΡΙΖΑ τού ανέθεσε την οργάνωση και την λειτουργία του πανεπιστημίου Δυτικής Αθήνας ( βλέπεις ο μαθητής του ο Αλέξης στο ΕΜΠ δεν τον ξέχασε) .
Αφού έβγαλε την τετραετία στη Δυτική Αθήνα και νομίζω αποτυχών πολυτευτής Λέσβου το 2012 αυτή την φορά στόχευσε την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θέλοντας να σώσει και τα νησιά.
Αφού πριν ακόμα μας δείξει τίς ικανότητες του στην αυτοδιοίκηση μας έδειξε τ αρχ...του που εμείς οι αφελείς νομίζαμε ότι τα έδειχνε σέ άλλους μετά από τέσσερα χρόνια σήμερα δηλαδή με το ανύπαρκτο έργο του ... διαπιστώνουμε ότι τα έδειχνε σ εμάς.
Εν κατακλείδι. Την προηγούμενη τετραετία δεν ξέραμε προεκλογικά, τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ξέρουμε. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πόσοι υποψήφιοι του και πόσο μάλλον αρκετοί που είχαν θέση ευθύνης αλλά έβαλαν πάνω από όλα την αξιοπρέπεια, αποχώρησαν.
Όποιος άκουσε τον π/θ και προχωρήσει στην αποκρυπτογράφηση του λόγου του θα αντιληφθεί ότι είναι μονόδρομος η εκλογή Στεφανή για να μήν έχουμε άλλη μια χαμένη τετραετία για το Βόρειο Αιγαίο.
Καί ο νοων νοείτο....."

Rate this item
(0 votes)