Αποκαλυπτικός ο Αλκιβιάδης Στεφανής σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Σάμο (Ηχητικό)

By Αυγούστου 26, 2023
Αποκαλυπτικός ο Αλκιβιάδης Στεφανής σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Σάμο (Ηχητικό)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, παραχώρησε χθες, Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023, συνέντευξη στο SamosToday-Radio Cafe 102.4 και στον δημοσιογράφο Μάνο Στεφανάκη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», Αλκιβιάδης Στεφανής, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη σε μέσο της Σάμου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και έδωσε απαντήσεις σε μια σειρά από ζωτικές ερωτήσεις που αφορούν τόσο το μέλλον των νησιών της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, όσο και τη φύλαξη των ανατολικών συνόρων της χώρας.

 

Ο κος. Αλκιβιάδης Στεφανής δήλωσε: «Ο συνδυασμός στελεχώνεται από άτομα που έχουν αγάπη στον τόπο, θέλουν να προσφέρουν. Στόχος μας να φτιάξουμε έναν τόπο καλύτερο απ' αυτόν που θα παραλάβουμε. Γι' αυτό και την επομένη των εκλογών, η νέα Περιφερειακή Αρχή θα είναι για όλους. Θα εργαστούμε με σοβαρότητα, σκληρή δουλειά, πάθος, όραμα και δυναμική».

 

Επιπρόσθετα, τόνισε: «Θα υπάρξει καταγραφή και προτεραιοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους όλων των νησιών, και των 214 χωριών τους. Από τα απλά ζητήματα της απλής καθημερινότητας, που για την κάθε κοινωνία έχουν διαφορετική σημασία, μέχρι και τα πιο σύνθετα».

 

Όσον αφορά για το μεταναστευτικό και τη φύλαξη συνόρων της χώρας, επισήμανε: «Η κατάσταση δεν είναι η ίδια με το 2019. Η Κυβέρνηση επιδεικνύει ισχυρή θέληση για την προστασία των συνόρων και της εδαφικής μας κυριαρχίας, ταυτόχρονα οι διαδικασίες ασύλου προχωράνε ταχύτατα και είναι πιο αποτελεσματικές. Τα φαινόμενα Μόριας ανήκουν στο παρελθόν».

 

Rate this item
(0 votes)