Αγιασμός στον ανακαινισμένο Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό «Μαρία Αμπατζή»

By Απριλίου 24, 2024
Αγιασμός στον ανακαινισμένο Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό «Μαρία Αμπατζή»

Αγιασμός στον ανακαινισμένο Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό «Μαρία Αμπατζή» πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, του Προέδρου Νίκου Σπανού και του μέλους του ΔΣ του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ιάκωβου Βράνη, καθώς και του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Τσαγκάρη.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το έργο προσαρμογής του βρεφικού σταθμού στις προδιαγραφές του ΠΔ 99/2017 προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ώστε ο σταθμός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας, ενώ ήδη προσωπικό και παιδιά έχουν μεταφερθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τους γονείς και το προσωπικό για την υπομονή τους καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το αποτέλεσμα των οποίων θα το χαρούν τα παιδιά. Όπως ευχαριστούμε και το προσωπικό συνολικά για το έργο του, αναγνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνει για να προσφέρει τη φροντίδα που πρέπει στα παιδιά που φιλοξενούνται στον σταθμό. Αντίστοιχες εργασίες προχωρούν και σε άλλους παιδικούς σταθμούς, τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά του Δήμου, και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους μικρούς μας δημότες τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις σε αυτά τα πρώτα τους βήματα εκτός σπιτιού».

Rate this item
(0 votes)