Οινουσσες: Με επιτυχία η πρώτη μέρα εξετάσεων από τους γιατρούς

By Ιουνίου 28, 2024
Οινουσσες: Με επιτυχία η πρώτη μέρα εξετάσεων από τους γιατρούς

Με άψογο συντονισμό, άρτιο προγραμματισμό και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 27 Ιουνίου οι πρώτες δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους των Οινουσσών από τους ιατρούς των μονάδων υγείας της 2ης Υγειον. Περιφέρειας. Στις κινητές μονάδες, που διατέθηκαν από το "Χαμόγελο του παιδιού", στο Περιφερειακό Ιατρείο και στο Πνευματικό Κέντρο κατανεμήθηκαν οι χώροι των ιατρείων-εξεταστηρίων και έτσι οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι κι επισκέπτες είχαν την ευχέρεια να εξυπηρετηθούν με επαρκή χρόνο, να συζητήσουν με τους έμπειρους γιατρούς και να ενημερωθούν για τα ζητήματα της υγείας τους.

 

Σημαντική είναι η συμβολή της κινητής οδοντιατρικής μονάδας, όπου οι οδοντίατροι σε συνδυασμό με την προηγηθείσα τηλειατρική πληροφόρηση, δέχθηκαν τους συνδημότες μας και αντιμετώπισαν τα προβλήματα των δοντιών τους. Οι εξετάσεις συνεχίζονται κανονικά σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται η νοσηλεύτρια του Π.Π.Ι. Οινουσσών και Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κα Ελένη Γιακαλή.

Θερμές ευχαριστίες στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρ. Ροϊλό και τους συνεργάτες του, τους ιατρούς, οδοντιάτρους, μαίες και νοσηλευτές, αλλά και το λοιπό προσωπικό για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους σ' αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία. Επίσης εκφράζουμε ευχαριστίες στην Attica Group για την δωρεάν μεταφορά των κινητών ιατρικών μονάδων στο νησί μας.

Rate this item
(0 votes)