Αδειάζει ΞΑΝΑ τον Μουτζούρη ο Σταύρος Πολίτης: Οι προεκλογικές υποσχέσεις - Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

By Αυγούστου 31, 2023
Αδειάζει ΞΑΝΑ τον Μουτζούρη ο Σταύρος Πολίτης: Οι προεκλογικές υποσχέσεις -  Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Για ακόμα μια φορά ο Σταύρος Πολίτης τ Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου.βγάζει στη σέντρα τον Κώστα Μουτζούρη

Σήμερα με νέα επιστολή του αναφέρεται στις προεκλογικές υποσχέσεις Μουτζούρη, οι οποίες μάλιστα είχαν ξανά υποσχεθεί το 2019, και πιο συγκεκριμένα ο λόγος για την επαρχιακή οδό Μεγαλοχώρι - Αγιάσος: 

 

Δέκα χρονιά η ιστορία του έργου.Το υποσχέθηκε προεκλογικά το έτος 2019, στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεγαλοχωρι, και ο σημερινός Περιφερειάρχης κ.Κώστας Μουτζουρης.Το ξαναυπόσχεται τωρα για την επόμενη τετραετία θριαμβολογώντας μάλιστα, ότι σύντομα θα υπογραφεί εργολαβική σύμβαση


Χάθηκαν όμως τέσσερα χρόνια, με ζημιά της Τοπικής οικονομίας.


Το έργο δημοπρατήθηκε Οκτώβριο 2021 με προϋπολογισμο 5.000,000 ευρώ και μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί σύμβαση κατασκευής .Καθυστέρηση δυο χρόνων δυστυχώς.


Οι αποφάσεις της Επιτροπής Διαγωνισμού και της Οικονομικής Επιτροπής
της περιφέρειας που προΐσταται ο κ,Περιφερειαρχης ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ δυο φόρες από το Εφετείο Πειραιά. Αν η Περιφέρεια είχε συμμορφωθεί με την 1η Εφετειακη Απόφαση, σήμερα το έργο θα είχε παραδοθεί για χρήση στην τοπική οικονομία.


Συγγνώμη λοιπόν έπρεπε να ζητήσει ο κ.Μουτζουρης για την δίχρονη καθυστέρηση από τον κακό χειρισμό που δημιουργησε ερωτηματικά και όχι θριαμβολογίες.

 

Είναι το έργο αυτό ενταγμένο σε ένα ευρύτερο οδικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής που θα του δώσει μεγαλύτερη αξία.Όχι. Η κίνηση λεωφορείων από Αγιασο προς Πλωμάρι θα συνεχίσει να είναι αδύνατη και θα περιοριστεί στα μικρά επιβατικά οχήματα η τουριστική κίνηση μεταξύ τους.

Είναι ανάγκη λοιπόν και πρόταση τώρα που ο κ Μουτζουρης γυρίζει προεκλογικά τα χωριά και υπόσχεται Μελέτες για τοπικά Δημοτικά έργα , να προκηρύξει και αναθέσει άμεσα, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ στον οδικό αξονα Αγιασος-Πλωμαρι-Γερα, και να ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ στο ΕΣΠΑ 2021-2027.


Έτσι θα μεγιστοποιηθεί η αξία του έργου Αγιασου -Μεγαλοχωριου και δεν θα αποτελεί χρήσιμη μεν αλλά αποσματικη οδική
παρέμβαση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
τ Προεδρος Νομαρχιακου Συμβουλιου.

 

 

“Ξεβρακώνει” την Περ. Βορείου Αιγαίου με αποδείξεις ο Σταύρος Πολίτης «Στην 11η θέση στην απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ»

Rate this item
(0 votes)