Παραιτήθηκε ο Σταύρος Πολιτης από τον συνδυασμό της Χοχλάκα

By Σεπτεμβρίου 04, 2023
Παραιτήθηκε ο Σταύρος Πολιτης από τον συνδυασμό της Χοχλάκα

Λίγα μόλις 24 ώρα μετά το οριστικό κλείσιμο και την υποβολή των ψηφοδελτίων για τις περιφερειακές εκλογές, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ," Σταύρος Πολίτης, έκανε μια αιφνίδια ανακοίνωση που προκάλεσε αίσθηση στην πολιτική σκηνή.

Στην επιστολή που απηύθυνε στην επικεφαλής του συνδυασμού, Βάσω Χοχλάκα, ο Πολίτης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την υποψηφιότητα, επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Η αποχώρηση του Πολίτη από την πολιτική αναμέτρηση αναμφίβολα αφήνει τον χώρο πολλών ερωτημάτων και προβληματισμών. Ποιο ήταν το ακριβές κίνητρο πίσω από αυτήν την απόφαση;

 

Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Σταύρος Πολίτης ήταν ένας από τους λίγους υποψήφιους που ασκούσαν κριτική στην σημερινή περιφερειακή αρχή πριν καν εκλεγούν.  Η αποχώρησή του αφήνει ανοιχτό το ερώτημα εάν αυτές οι ανησυχίες είχαν κάποιον ρόλο στην απόφασή του...

 

Αναμένεται να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στις επόμενες ημέρες

 

Η επιστολή του στη Βάσω Χοχλάκα:

"Αγαπητή Βασω 

ευρισκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω την απόσυρση μου ως υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου από το ψηφοδέλτιο ,του οποίου έχεις την τιμή να ηγείσαι ,για λόγους καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς που προέκυψαν αιφνιδίως.
Εκφράζω την πλήρη υποστήριξη μου προς τον Περιφερειακό Συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ,με την πεποίθηση ενός Νικηφόρου αποτελέσματος που θα φέρει Ελπίδα και προοπτική ,να ξεκολλήσουμε επιτέλους σαν Περιφέρεια από τις τελευταιες θεσεις της Ευρώπης.
 
Με εκτίμηση
Σταύρος Πολιτης"
Rate this item
(0 votes)